Μινιμαλισμός ή retro chic;

Με τη νέα σειρά EDGE, θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε τόσο στο μοντέρνο μινιμαλιστικό σχεδιασμό όσο και στο πλούσιο ρετρό σικ στυλ, ανταποκρινόμενοι στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

Οι διακόπτες εναλλαγής με «pins» σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα δίνουν στη νέα σειρά MODUL EDGE μια ιδιαίτερη τολμηρή αίσθηση και δημιουργούν μια μοναδικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 

ηλεκτρολογικο υλικο

Συστήματα διακοπτών
για κάθε χώρο και εγκατάσταση


‹‹ Με τους διακόπτες MODUL η TEM έχει κατασκευάσει το ωραιότερο, το πιο ευέλικτο και ποιοτικό σύστημα διακοπτών ομαδοποίησης ››

 

Κανάλια αλουμινίου


Το σύστημα καναλιών αλουμινίου για το διακοπτικό υλικό MODUL καλύπτει τέλεια τις απαιτήσεις κάθε είδους επαγγελματικών χώρων και υπερέχει με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την αισθητική του.

Λόγω της δυνατότητας προσαρμογής όλων των υλικών της σειράς MODUL και της χρήσης των ειδικών στοιχείων αλλά και των χρωματικών συνδυασμών προσαρμόζεται απόλυτα στις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης.

Σήμανση διακοπτών


Aναδείξτε και εμπλουτίστε την αισθητική των διακοπτών MODUL με την χάραξη του λογοτύπου ή του διακοσμητικού μοτίβου που εσείς θα επιλέξετε.

Εξαιρετικής λεπτομέρειας και ακρίβειας χάραξη μέσω προηγμένης τεχνολογίας laser με άριστη εφαρμογή ιδανικά στο ξενοδοχειακό περιβάλλον και σε εταιρικούς χώρους.

Χρησιμοποιήστε σύμβολα και φωτεινές ενδείξεις για λειτουργικότητα.

Ξενοδοχειακές λύσεις


Το σύστημα διακοπτών MODUL έχει επίσης εκετεταμένη χρήση σε χώρους ξενοδοχείων. Πολλά στοιχεία του συστήματος έχουν εξαιρετική εφαρμογή ή/και προορίζονται αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Λύσεις όπως οι φωτοσημάνσεις, οι καρτοδιακόπτες εξοικονόμησης ενέργειας και άλλα στοιχεία έχουν ευρεία εφαρμογή σε χώρους φιλοξενίας.

Ενδοδαπέδια


Με το σύστημα ενδοδαπέδιων κουτιών για το σύστημα MODUL όλα τα στοιχεία μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε δάπεδο.

Το κάλυμμα επιτρέπει επένδυση με το υλικό του δαπέδου και τα στοιχεία τοποθετούνται υπό γωνία για καλύτερη εργονομία.

Κουτιά εγκατάστασης


Πλήρης σειρά κουτιών για σύστημα με παραλληλόγραμμα και στρογγυλά κουτιά για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις διακοπτών.

Σειρές για τοίχο, γυψοσανίδα και ειδικά για ενσωμάτωση σε μπετόν.

Πίνακες διακοπτών


Με τους προσαρμογείς RB10 RB11 οι διακόπτες και πρίζες MODUL μπορούν να τοποθετηθούν σε ράγα πίνακα.

Ιδανικά για κεντρικά σημεία διαχείρισης φωτισμού σε καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους.

Ευέλικτη εγκατάσταση


Οι διακόπτες και πρίζες MODUL μετατρέπονται σε εξωτερικούς ή στεγανούς με την προσθήκη των κατάλληλων εξαρτημάτων ή των κατάλληλων κουτιών.

Μεγάλη σειρά λύσεων καλύπτει τις ανάγκες της εγκατάστασης σας.

Εξυπνα ηλεκτρονικά


Το σύστημα διακοπτών MODUL περιλαμβάνει μία εκτεταμένη σειρά από ηλεκτρονικά στοιχεία με συγκεκριμένη χρηστικότητα.

Μπορείτε έτσι να προσαρμόσετε στους συνδυασμούς σας φωτισμό ασφαλείας, φορτιστές USB, θερμοστάτες, ελεγκτές ήχου, ρελέ και πολλά άλλα.

Εφαρμογές


Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία εφαρμογών για να συνθέσετε την παραγγελία των διακοπτών σας. Η TEM διαθέτει την εφαρμογή MODUL Manager για το σύστημα MODUL που μπορείτε να έχετε και οπτική εικόνα των συνδυασμών σας.

Στη διάθεση σας είναι και η εφαρμογή μας TEM web app με τον τιμοκατάλογο όλων των ειδών TEM.

 

FONTANA IP44


Η σειρά FONTANA είναι πλήρης σειρά στεγανών διακοπτών και πριζών της TEM με προστασία IP44. Είναι ιδανικοί για χώρους με σκόνη και υγρασία.

Περιλαμβάνει όλους τους τύπους διακοπτών και μπουτόν καθώς και φωτιζόμενους. Ολοι οι διακόπτες έχουν θέση αναγραφής της λειτουργίας τους για σήμανση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


εξαερισμοσ

Συστήματα εξαερισμού
για όλες τις χρήσεις


‹‹ Η καθαρή ατμόσφαιρα αποτελεί την καλύτερη φροντίδα του χώρου σας και τον διατηρεί υγιεινό και ευχάριστο ››

 

VMC

GHOST


Τα σύγχρονα κτίρια ακολουθούν συγκεκριμένα πρότυπα ώστε να καταστούν ενεργειακά αποδοτικά με στόχο να μειωθούν στο ελάχιστο οι θερμικές απώλειες των κτιρίων και κατά συνέπεια και η κατανάλωση ενέργειας.

Ακριβώς όμως επειδή το περίβλημα των κτιρίων γίνεται αεροστεγές, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η εισαγωγή του απαιτούμενου φρέσκου αέρα σε αυτά. Λόγω της έλλειψης επαρκούς αερισμού, αυξάνεται η υγρασία και οι ρύποι στο εσωτερικό των κτιρίων με αποτέλεσμα τη δημιουργία υγροποιήσεων σε τοίχους και κουφώματα, μούχλας και τελικώς τη δυσφορία των ενοίκων. Για την αποφυγή όλων αυτών χρησιμοποιείται σύστημα μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας (VMC).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 

Εξαεριστήρες αγωγών


Φυγόκεντροι ανεμιστήρες βιομηχανικής και επαγγελματικής χρήσης που κινούν περιορισμένους όγκους αέρα σε υψηλή πίεση επιτυγχάνοντας καλή ροή έναντι της αντίστασης που δημιουργείται σε ένα σύστημα αγωγών, με καμπύλες και γωνίες. Ιδιαίτερα χρήσιμοι για τον αερισμό χώρων με αγωγούς μεγάλου μήκους.

Εξαεριστήρες τζαμιού


Αξονικοί ανεμιστήρες που κινούν μεγάλους όγκους αέρα σε χαμηλή πίεση. Κατάλληλοι για εγκατάσταση σε τζάμι ή τοίχο για εξαγωγή αέρα απευθείας έξω ή μέσω αγωγών μικρού μήκους.

Αξονικοί εξαεριστήρες


Αξονικοί ανεμιστήρες βιομηχανικής και επαγγελματικής χρήσης που κινούν μεγάλους όγκους αέρα σε χαμηλή πίεση. Κατάλληλοι για τοποθέτηση σε τοίχο, για εξαγωγή αέρα απευθείας έξω ή μέσω αγωγών μικρού μήκους

Εξαεριστήρες στέγης


Ανεμιστήρες στέγης, φυγοκεντρικοί ή αξονικοί, για εξαγωγή αέρα και αναθυμιάσεων που προέρχονται από αγωγούς ή από το περιβάλλον.

Εξαεριστήρες οικιακού τύπου


Αξονικοί και φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες κατάλληλοι κυρίως για οικιακούς χώρους (domestic). Κατάλληλοι για εξαερισμό μικρών χώρων και λουτρών. Οι φυγοκεντρικοί εξαεριστήρες προορίζονται για εγκαταστάσεις με σωλήνες μεγάλου μήκους.

Εξαεριστήρες Ex-ATEX


Ανεμιστήρες εξαγωγής αέρα αξονικοί ή φυγοκεντρικοί κατάλληλοι για εφαρμογή σε περιβάλλοντα με υψηλό κίνδυνο έκρηξης (Οδηγία ATEX 94/9/EEC).

 

EASY

EASY


Με έναν καινοτόμο σχεδιασμό-πατέντα της O.ERRE λύνεται ένα πρόβλημα που συχνά δυσκόλευε την τοποθέτηση των εξαεριστήρων τζαμιού: η ανάγκη πρόσβασης και απο τις δύο πλευρές του τζαμιού!

Τώρα οι εξαεριστήρες EASY μπορούν να τοποθετηθούν έχοντας πρόσβαση μόνον απο την εσωτερική πλευρά του τζαμιού!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 

συσκευεσ και εξοπλισμοσ

Στεγνωτήρες για επαγγελματικούς χώρους


‹‹ Ποιοτική κατασκευή, αξιοπιστία, υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για τον επαγγελματικό χώρο ››

 

Στεγνωτήρες χεριών


Η VAMA διαθέτει μια μεγάλη γκάμα στεγνωτήρων χεριών παραδοσιακών και νέας γενιάς eco-jet.

Οι στεγνωτήρες χεριών VAMA συνδυάζουν σχεδιασμό και λειτουργικότητα, παράδοση και καινοτομία, σεβόμενοι πάντα τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η δυνατότητα ενσωμάτωσης φίλτρων HEPA εξασφαλίζει απόλυτη υγιεινή στη λειτουργία τους.

Στεγνωτήρες μαλλιών


Στεγνωτήρες μαλλιών επίτοιχοι για ξενοδοχεία και κάθε χώρο φιλοξενίας. Μεγάλη γκάμα τύπων ανάλογα με τις απαιτήσεις και τη χρήση.

Αντιβανδαλικοί στεγνωτήρες μαλλιών υψηλής απόδοσης και αντοχής για γυμναστήρια και χώρους αυξημένης χρήσης.

Τεχνολογία eco-jet


Η VAMA υπήρξε πρωτοπόρος στην τεχνολογία eco-jet που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση και μικρότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον. Σαν αποτέλεσμα το στέγνωμα των χεριών γίνεται σε ελάχιστο χρόνο με μικρότερη επιβάρυνση στο κόστος λειτουργίας και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Η δυνατότητα ενσωμάτωσης φίλτρων HEPA εξασφαλίζει απόλυτη υγιεινή στη λειτουργία τους.

 

 

trending & new

  

profile

67

1957-2024

χρόνια στην ελληνική αγορά ηλεκτρολογικού υλικού.

Η εταιρεία μας


Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Ελλάδα τα προϊόντα γνωστών Ευρωπαικών εταιρειών στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και των ηλεκτρικών συσκευών.

Η επιτυχημένη παρουσία μας από το 1957 αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την επιλογή των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#hiring:
Θέσεις εργασίας στην εταιρεία μας

 

ΑΠΡ/2024  O.ERRE APP  Τώρα ο χειρισμός GHOST και μέσω εφαρμογής
ΑΠΡ/2024  LOGIQ FLAT  Νέα σύγχρονα χρώματα για τους διακόπτες LOGIQ
ΜΑΡ/2024  LOGIQ  Δείτε το νέο κλιπ για τη σειρά LOGIQ
ΜΑΡ/2024  KUBO  Φυγοκεντρικοί εξαεριστήρες μικρού μεγέθους
ΜΑΡ/2024  OL71  Δημιουργήστε τους συνδυασμούς που χρειάζεστε
ΜΑΡ/2024  LOGIQ  Η νέα γενιά LOGIQ παρουσιάζεται στη LIGHT & BUILDING
ΦΕΒ/2024  LOGIQ FLAT  Νέα πλαίσια στη σειρά TEM LOGIQ
ΦΕΒ/2024  TEM LASER  Τεχνολογία χάραξης με laser για τους διακόπτες TEM MODUL
ΔΕΚ/2023  XENIA 2023  Εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση
ΝΟΕ/2023  XENIA 2023  Συμμετέχουμε στην έκθεση XENIA 2023
ΣΕΠ/2023  EDGE  Νέοι διακόπτες EDGE
ΑΠΡ/2023  EM82  Πολυχρηστικός χρονοδιακόπτης

MyBookmarks

Περιηγηθείτε στον κατάλογο των προιόντων στο site μας σημειώνοντας τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν και αποθηκεύοντας τα απλά με ένα click στην προσωπική σας σελίδα. Στο τέλος της περιήγησης σας μπορείτε να τα δείτε συγκεντρωμένα.
Η εφαρμογή (με τη χρήση cookies) διατηρεί την προσωπική σας σελίδα για να τη χρησιμοποιήσετε στην επόμενη επίσκεψη σας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

media

 

Ακολουθήστε μας


Διαθέτουμε συνεχή και δυναμική παρουσία στα social media για να ενημερώνουμε άμεσα και αποτελεσματικά τους συνεργάτες μας αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες, ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα μέσα που παρακολουθείτε και να ενημερώνεστε για προϊόντα, νέα είδη, προσφορές, παρουσιάσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις και άλλα εταιρικά νέα.

 

               

 

 

eShop

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

ηλεκτρονικά καταστήματα
για τις online αγορές σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


papachristou.com

67

1957-2024
ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
Λεοντίου 9Α - (Λεωφ.Συγγρού 111)
    11745 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.κέντρο: 210 9227780
    Fax: 210 9226907
E-mail: info@papachristou.com.gr