TEM MODUL

Σύγχρονο σύστημα διακοπτών ομαδοποίησης

 

Το σύστημα διακοπτών TEM MODUL αποτελεί ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, που προσφέρει ομαδοποίηση των συνδυασμών διακοπτών και πριζών σε ενιαία κουτιά και πλαίσια.

Η σειρά TEM MODUL περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αλλά και εξειδικευμένα στοιχεία. Οι διακόπτες όπως και οι πρίζες ρεύματος είναι 16A με επαφές απο κράμα αργύρου για μακρόχρονη και απροβλημάτιστη λειτουργία. Ολες οι πρίζες ρεύματος διαθέτουν σαν standard την προστασία 'για παιδιά'.

Το σύστημα TEM MODUL επιτρέπει να γίνουν ιδαίτεροι συνδυασμοί στοιχείων, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους με πολλές εφαρμογές σε γραφεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κ.ά. αλλά και για τη σύγχρονη κατοικία με υψηλές λειτουργικές και αισθητικές απαιτήσεις.

Πλαίσια που ξεχωρίζουν

Ο σχεδιασμός των πλαισίων του συστήματος TEM MODUL χαρακτηρίζεται απο απλές ευθείες (σειρά LINE) ή καμπύλες (σειρά SOFT) σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές δημιουργώντας τετράγωνα και παραλληλόγραμμα σχήματα. Τα πλαίσια είναι διαθέσιμα σε μια πλούσια ποικιλία χρωματισμών. Θα βρείτε σίγουρα το χρώμα που ταιριάζει στο χώρο σας.

Τα πλαίσια της σειράς PURE δίνουν ξεχωριστή αίσθηση με τα φυσικά υλικά, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από μέταλλο, ξύλο ή γυαλί.

Ταιριάζει παντού

Σε πλήρη ανάπτυξη του το σύστημα απαιτεί παραλληλόγραμμα κουτιά εγκαταστάσεων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συμβατικά στρογγυλά κουτιά 60mm. για διακόπτες και πρίζες μέχρι 2 στοιχείων (2M), μεμονωμένα αλλά και συνδεόμενα οριζόντια ή κάθετα.

Όπως το φαντάζεστε

Αφήστε την ευρηματικότητα και τη φαντασία σας να σχεδιάσει σημεία εγκατάστασης με τα στοιχεία που χρειάζεστε. Σκεφτείτε ένα σημείο για το multimedia κέντρο του σπιτιού και πραγματοποιήστε το.

Το σύστημα TEM MODUL προσφέρει εξαιρετική ευελιξία στην εγκατάσταση δημιουργώντας ολοκληρωμένους συνδυασμούς στοιχείων σε ενιαία πλαίσια που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους συμβατικούς διακόπτες.

Εξατομικευμένη παρουσίαση

Φωτιζόμενα πλήκτρα με ειδικά στοιχεία σε 4 χρώματα LED δημιουργούν ιδιαίτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.
Πλήκτρα με σύμβολα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας.

Ιδανικά για ξενοδοχεία

Εκτυπώσεις στα πλαίσια με το δικό σας λογότυπο ή σχέδιο δίνουν τη δική σας προσωπικότητα στο χώρο, ειδικά για ξενοδοχεία, γραφεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Χρώματα πλήκτρων

Τα πλήκτρα και όλοι οι μηχανισμοί στο σύστημα TEM MODUL είναι διαθέσιμα σε 5 μοντέρνα χρώματα.

Antracit AT Elox Silver ES Ivory White IW Polar White PW Soft Touch Black SB


Σας αρέσει ο δυναμικός μοντέρνος σχεδιασμός;

Προτιμάτε την κλασική ατμόσφαιρα και απαλούς τόνους;

Όπως κι αν είναι διακοσμημένος ο χώρος σας, στη χρωματική παλέττα του συστήματος TEM MODUL θα βρείτε σίγουρα τον συνδυασμό που ταιριάζει.


Συνεχής εξέλιξη

Το σύστημα διακοπτών TEM MODUL εξελίσσεται συνεχώς. Το 2023 παρουσιάζουμε ένα εντελώς νέο λευκό ματ (MW) χρώμα ως προσθήκη στην υπάρχουσα χρωματική παλέτα μας. Είναι ένα σύγχρονο και μοντέρνο χρώμα, όλο και πιο δημοφιλές και επιθυμητό.

Το χρώμα matte white (MW) με ειδική επίστρωση ταιριάζει άριστα σε σύγχρονους χώρους και εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερη υφή του.


Ξενοδοχειακές εφαρμογές

Πολλά στοιχεία του συστήματος TEM MODUL προορίζονται για εγκατάσταση αποκλειστικά σε ξενοδοχεία.

Το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας EM44 για δωμάτια ξενοδοχείων συνεργάζεται με κάρτες RFID για ηλεκτρικές κλειδαριές, καθώς και διπλή φωτοσήμανση των δωματίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενδοδαπέδια εγκατάσταση

Με τα μεταλλικά κουτιά δαπέδου της TEM μπορείτε να προσαρμόσετε τα στοιχεία TEM MODUL σε εγκατάσταση δαπέδου.

Εξωτερική εγκατάσταση

Διακόπτες και πρίζες μπορούν να τοποθετηθούν και επιφανειακά με τα κουτιά CUBO σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Biopass

Τεχνολογία που συναρπάζει

Το Biopass της TEM είναι η νέα γενιά διακοπτών για ξεκλείδωμα χωρίς κλειδί. Αποτελεί στοιχείο του συστήματος TEM MODUL και συνδυάζεται με όλα τα πλαίσια του συστήματος.

Συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων με γρήγορο άνοιγμα πόρτας. Απλά βάλτε το δάχτυλό σας στο διακόπτη Biopass και οι πόρτες στο σπίτι ή στο γραφείο σας θα ανοίξουν.

Υψηλό επίπεδο ασφάλειας

Το επίπεδο προστασίας είναι τόσο υψηλό όσο αυτό που προσφέρει η διαδικτυακή τράπεζά σας. Η επικοινωνία μεταξύ του διακόπτη δακτυλικών αποτυπωμάτων και της εσωτερικής μονάδας προστατεύεται με κρυπτογράφηση 256-bit.

Έλεγχος πρόσβασης

Το Biopass προορίζεται τόσο για οικιακούς όσο και για επιχειρηματικούς χρήστες, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ξεκλείδωμα επαγγελματικών χώρων ή αποθηκών ή για περιορισμό της πρόσβασης σε ειδικούς χώρους ή τμήματα.

Εύκολη διαχείριση μέσω εφαρμογής

Μπορείτε να διαχειριστείτε το Biopass μέσω μίας εφαρμογής για smartphones που σας επιτρέπει τη διαχείριση χρηστών και δακτυλικών αποτυπωμάτων, τον περιορισμό της πρόσβασης και του ιστορικού ανά χρήστη.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Δείτε το νέο video παρουσίασης του συστήματος διακοπτών TEM MODUL και την ευελιξία των συνδυασμών που προσφέρει.

___


Κατάλογοι και φυλλάδια

Πλήρης σειρά καταλόγων και φυλλάδια σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Διαθέσιμα και από την ενότητα ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ της ιστοσελίδας μας.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ


MODUL MANAGER

Δημιουργείστε τη δική σας εγκατάσταση TEM MODUL με το πρόγραμμα MODUL MANAGER από το PC, το tablet ή το smartphone σας.

___

Έξυπνα στοιχεία

Το σύστημα διακοπτών TEM MODUL διαθέτει μία εκτεταμένη σειρά από ηλεκτρονικά στοιχεία με συγκεκριμένη χρηστικότητα που προσαρμόζονται στο διακοπτικό σύστημα TEM MODUL.

Το EM57 είναι μικρό φορητό φωτιστικό ασφαλείας (φακός) ιδιαίτερα χρήσιμο σε διακοπές ρεύματος.

Ο θερμοστάτης EM37 διαθέτει λειτουργία ψύξης-θέρμανσης καθώς και οικονομική λειτουργία (EKO).


Ευρηματικές εφαρμογές

Το σύστημα διακοπτών TEM MODUL διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχείων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να δημιουργηθούν ειδικές κατασκευαστικές εφαρμογές χρησιμοποιώντας στοιχεία του συστήματος.

Εγκατάσταση σε κανάλια

Το σύστημα καναλιών αλουμινίου της TEM καλύπτει τέλεια τις απαιτήσεις κάθε είδους επαγγελματικών χώρων γραφείων, ξενοδοχείων, καταστημάτων, κ.ά. και υπερέχει με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την αισθητική του.

Λόγω της δυνατότητας προσαρμογής όλων των υλικών της σειράς TEM MODUL και της χρήσης των ειδικών στοιχείων αλλά και των χρωματικών συνδυασμών προσαρμόζεται απόλυτα στις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

WEB APP ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

Ο τιμοκατάλογος διακοπτών TEM είναι πλέον διαθέσιμος και με τη νέα εφαρμογή γιά χρήση από τον υπολογιστή σας, με πληροφορίες καταλόγου για τα προϊόντα και διαδραστικές λειτουργίες.

Μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα τιμές και πληροφορίες καταλόγου για κάθε είδος και να δημιουργήσετε εξατομικευμένες προσφορές.

WEB APP

MODUL MANAGER

Με το πρόγραμμα MODUL MANAGER μπορείτε να δημιουργήσετε και να τροποποιήσετε όσες φορές θέλετε το σχεδιασμό της εγκατάστασης σας, να διαχωρίσετε τους χώρους, να επιλέξετε τους χρωματισμούς και να έχετε οπτική εικόνα των συνδυασμών που επιλέγετε.

Τέλος αφού οριστικοποιήσετε το σχεδιασμό μπορείτε να αποθηκεύσετε, να εκτυπώσετε ή να παραλάβετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας.

MODUL MANAGER


Γιατί να επιλέξω το σύστημα ομαδοποίησης TEM MODUL;

Το σύστημα MODUL απαιτεί λιγότερο χώρο από τα συμβατικά συστήματα διακοπτών.

Δυνατότητα πολλών διαφορετικών συνδυασμών σε ένα πλαίσιο

Σύγχρονη αισθητική σε κάθε είδους κτίριο

Τα διακοσμητικά πλαίσια είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεταλλικά χρώματα

Απλές σχεδιαστικές γραμμές, εργονομία και λειτουργικότητα

Μαύρα πλήκτρα τεχνολογίας “Soft touch black”

Τα παραλληλόγραμμα κουτιά έχουν περισσότερο χώρο για τις καλωδιώσεις

 

 

Δείτε επίσης:

TEM EDGE

Διακόπτες με pins της σειράς MODUL

TEM MA

Σύστημα καναλιών αλουμινίου για υλικό MODUL

 

papachristou.com.gr

67

1957-2024
ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
Κεντρικά γραφεία:
    Λεοντίου 9Α - (Λεωφ.Συγγρού 111)
    11745 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.κέντρο: 210 9227780
E-mail: info@papachristou.com.gr
 
Ν.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ
    ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 278201000