ΟΛΑ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

 

16/10/2013

Οι θερμοπομποί HJM στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε την παρουσίαση των θερμοπομπών με θερμικό υγρό της HJM, τα πλεονεκτήματα τους στην ποιότητα θέρμανσης και τα οφέλη στην εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.


BLOG | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ | HJM | 16/10/2013 ..


10/12/2012

Νέοι θερμοπομποί αλουμινίου

Ποιός είναι ο λόγος που οι νέοι ηλεκτρικοί θερμοπομποί αλουμινίου φέρνουν μία νέα αντίληψη στη θέρμανση;

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι χώροι ενός σπιτιού ή γραφείου χαρακτηρίζονται από διαφορετικές απαιτήσεις και χρονοδιαγράμματα θέρμανσης. Οι θερμοπομποί προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής της λειτουργίας τους ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χώρου.Με την ενσωμάτωση ψηφιακού χρονο-θερμοστάτη με δυνατότητα ημερήσιου και εβδομαδιαίου προγραμματισμού, μπορεί να καθορίζεται με ακρίβεια τόσο η επιθυμητή θερμοκρασία όσο και τα χρονοδιαστήματα λειτουργίας της κάθε συσκευής με τρόπο που να εξασφαλίζεται τόσο η θαλπωρή και άνεση διαβίωσης στο χώρο όσο και η οικονομική χρήση.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Ο συνδυασμός χρήσης αλουμινίου με θερμικά αδρανές υγρό στο εσωτερικό τους, διατηρούν τον θερμποπομπό ζεστό ακόμα και όταν είναι εκτός λειτουργίας εξασφαλίζοντας την υψηλή θερμική απόδοση της συσκευής.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο τρόπος εγκατάστασης είναι πολύ απλός και δεν προϋποθέτει την παρουσία σωληνώσεων ή καμινάδας. Κάθε θερμοπομπός περιλαμβάνει 2 βάσεις στήριξης οι οποίες στερεώνονται στον τοίχο και η συσκευή είναι άμεσα έτοιμη για λειτουργία.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής των θερμοπομπών καθώς και τα αυστηρά πρότυπα ελέγχου που εφαρμόζονται απο την HJM στο στάδιο παραγωγής υποστηρίζονται επιπλέον από 2 χρόνια για τα ηλεκτρικά και 10 χρόνια εγγύηση για τα θερμαντικά στοιχεία αλουμινίου της συσκευής.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εξαιρετική θερμική απόδοση του θερμοπομπού χωρίς όμως την ανάπτυξη επικίνδυνων επιπέδων θερμοκρασίας στο εξωτερικό περίβλημα της συσκευής αποτελούν εγγύηση της ασφαλούς και αποτελεσματικής θέρμανσης του εκάστοτε χώρου. Επιπλέον η πλήρης απουσία καύσιμων αερίων κατά τη λειτουργία της συσκευής ενισχύει στο μέγιστο βαθμό τα παρεχόμενα επίπεδα ασφάλειας.


BLOG | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ | ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ | HJM | 10/12/2012 ..


1/10/2012

Χειμώνας 2012-13

Νέος κατάλογος θέρμανσης

Ο νέος κατάλογος θέρμανσης με πληροφορίες για τα γνωστά αλλά και τα νέα προιόντα θέρμασνης της HJM Ισπανίας και της WARM Ιταλίας κυκλοφόρησε και μπορείτε να τον δείτε και σε ηλεκτρονική μορφή απο τις σελίδες μας.

Τα νέα αερόθερμα της HJM σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα με ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία και υψηλή απόδοση καθώς και η πλήρης γκάμα θερμοπομπών αλουμινίου είναι τα πιο νέα προιόντα του καταλόγου.

Οι θερμοπομποί αλουμινίου χαμηλής κατανάλωσης με θερμικό υγρό της HJM Ισπανίας αποτελούν μια εξαιρετική λύση θέρμανσης τόσο όσον αφορά την ποιότητα θέρμανσης (heating comfort) όσο και την οικονομία στη χρήση.


BLOG | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ | HJM | 1/10/2012 ..Φιλτράρισμα των νέων:

 

papachristou.com

67

1957-2024
ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
Λεοντίου 9Α - (Λεωφ.Συγγρού 111)
    11745 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.κέντρο: 210 9227780
    Fax: 210 9226907
E-mail: info@papachristou.com.gr