Νέοι θερμοπομποί αλουμινίου

Ποιός είναι ο λόγος που οι νέοι ηλεκτρικοί θερμοπομποί αλουμινίου φέρνουν μία νέα αντίληψη στη θέρμανση;

10/12/2012

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι χώροι ενός σπιτιού ή γραφείου χαρακτηρίζονται από διαφορετικές απαιτήσεις και χρονοδιαγράμματα θέρμανσης. Οι θερμοπομποί προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής της λειτουργίας τους ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χώρου.Με την ενσωμάτωση ψηφιακού χρονο-θερμοστάτη με δυνατότητα ημερήσιου και εβδομαδιαίου προγραμματισμού, μπορεί να καθορίζεται με ακρίβεια τόσο η επιθυμητή θερμοκρασία όσο και τα χρονοδιαστήματα λειτουργίας της κάθε συσκευής με τρόπο που να εξασφαλίζεται τόσο η θαλπωρή και άνεση διαβίωσης στο χώρο όσο και η οικονομική χρήση.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Ο συνδυασμός χρήσης αλουμινίου με θερμικά αδρανές υγρό στο εσωτερικό τους, διατηρούν τον θερμποπομπό ζεστό ακόμα και όταν είναι εκτός λειτουργίας εξασφαλίζοντας την υψηλή θερμική απόδοση της συσκευής.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο τρόπος εγκατάστασης είναι πολύ απλός και δεν προϋποθέτει την παρουσία σωληνώσεων ή καμινάδας. Κάθε θερμοπομπός περιλαμβάνει 2 βάσεις στήριξης οι οποίες στερεώνονται στον τοίχο και η συσκευή είναι άμεσα έτοιμη για λειτουργία.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής των θερμοπομπών καθώς και τα αυστηρά πρότυπα ελέγχου που εφαρμόζονται απο την HJM στο στάδιο παραγωγής υποστηρίζονται επιπλέον από 2 χρόνια για τα ηλεκτρικά και 10 χρόνια εγγύηση για τα θερμαντικά στοιχεία αλουμινίου της συσκευής.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εξαιρετική θερμική απόδοση του θερμοπομπού χωρίς όμως την ανάπτυξη επικίνδυνων επιπέδων θερμοκρασίας στο εξωτερικό περίβλημα της συσκευής αποτελούν εγγύηση της ασφαλούς και αποτελεσματικής θέρμανσης του εκάστοτε χώρου. Επιπλέον η πλήρης απουσία καύσιμων αερίων κατά τη λειτουργία της συσκευής ενισχύει στο μέγιστο βαθμό τα παρεχόμενα επίπεδα ασφάλειας.

 

 

papachristou.com

67

1957-2024
ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
Λεοντίου 9Α - (Λεωφ.Συγγρού 111)
    11745 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.κέντρο: 210 9227780
    Fax: 210 9226907
E-mail: info@papachristou.com.gr